ZAPILE SE, PA ZAPALILE U KAFANU! Nada i Mladenovićka rakijom protiv korone!

Autor:

Zabava

13.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić posle snimanja emisije na TV Pinku izvela je Aleksandru Mladenović u kafanu, pa su se obe napile i napravile ludu žurku do sitnih sati.

RepublikaFoto: instagram.com

Folk zvezda i njena mlađa koleginica iz iste branše snimale su prekjuče emisiju "Magazin in" kod Sanje Marinković u studiju u Šimanovcima. Kako je tamo bilo odlično raspoloženje, njih dve su odlučile da nastave dalje u provod.

Naime, Nada je organizovala sve, a Aleksandra je jedva dočekala da izađe negde posle dužeg vremena. Sve vreme su pevale, a žurku su započele još po hodnicima televizije, gde se sve orilo od njihovog glasa.

Toliko su popile da je u jednom trenutku malo falilo da se poljube u usta

- Nada je stari boem, ona zna gde je haos i provod. Kako obožava mladu Aleksandru, a i ona nju, nije bilo šanse da se veče drugačije završi. Njih dve su pevale koliko ih grlo nosi. Onda su počele da lete ture alkoholnih pića, da se nije znalo ko pije, a ko plaća. Jednog momenta je malo falilo da se poljube u usta.

RepublikaFoto: instagram.com
Umalo da padne i poljubac

 

 

Inače, Mladenovićka je pre nekoliko godina oživela Nadin veliki hit "Požuri, ljubavi, u moj zagrljaj", zbog čega joj je ona veoma zahvalna. Pesme su se nizale, a s njima i čašice rakije, koje su dodatno podgrevale atmosferu. Ostale su do zatvaranja kafane, a kako je zbog koronavirusa dozvoljeno do 23 časa, to je za njih bilo malo, pa su nastavile sa žurkom kod Mladenovićke u stanu - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

 

RepublikaFoto: Prinscreen

U mladosti se slikala gola sa Suzanom Mančić

Pevačica je u mladosti i te kako pokazivala telo, i to bez zadrške, što je dokazala i objavljivanjem fotografije koja do sada nije viđena u javnosti. Na istoj pevačica pozira sa Suzanom Mančić u toplesu, a iako je sliku objavila na Instagramu - ništa nije cenzurisala. Da sve bude još čudnije, pohvalila se da ih je, kao, polugole slikao njen muž Zlatko.

- To je bilo godinu dana posle mog porođaja, pa sam malo izgledala kao pljeskavica. Moje sikice su bile kao pljeskavice, a Suzana je bila baš, onako, prava devojka. To je ta prirodna lepota, ništa vulgarno. Moj muž nas je slikao tada - rekla je Nada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading