Stanković krenuo Kebinim stopama: Milan sredio obrve i napumpao usne!

Autor:

Zabava

12.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković sredio je obrve koje su sada drugačijeg oblika, ali i doradio usne, koje su nekada bile samo ravna crta.

Foto: instagram.com/printscreen
Milan Stanković

Nekadašnja "Zvezda Granda" i bivši dečko Rade Manojlović već dugo se ne pojavljuje u javnom životu i ništa ne snima jer čeka neko lepše vreme, kao i većina pevača. Ipak, on nije prestao da radi na sebi i neguje izgled, zbog čega ga na hiljade devojaka i devojčica obožava.

Naime, Instagramom kruži fotka na kojoj Milan pozira s omiljenim estradnim umetnikom za obrve na kojoj se vidi da je promenio oblik obrva.

RepublikaFoto: Promo foto
Milan Stanković

- Iako tog momka za obrve posećuju sve pevačice i estradne pojave, izgleda da će Milan da namami i pevače. Sredio je stare obrve. Nije da nije imao svoje, ali je želeo drugačiji oblik. Sada idu nagore i dosta su gušće i punije. Ali to nije sve. Ako pogledate stare fotke i ovu novu, videćete da je Milanče uradio i usne. Od ravne crte dobio je napupele usne. Samo Keba je gori od njega jer je tetovirao obrve - kaže naš izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Nov 21, 2015 at 12:24pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading