TRESAO SE STUDIO!! SRAM DA VAS BUDE, OBJAVIĆU VAŠ SNIMAK SVUDA: Mili ŽESTOKO zapretio Bekuti i Đurišićki pa im poručio OVO!

Autor:

Zabava

11.11.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ana Bekuta

Osim što svojim komentarima nervira sve članove žirija, Aleksandar Milić Mili otišao je korak dalje, pa je javno zapretio Ani Bekuti i Snežani Đurišić jer nisu dale glas njegovom kandidatu.

Naime, Milijev takmičar dobio je samo dva glasa kada je pevao u duelu sa Bosančevim, zbog čega je odmah morao da napusti takmičenje.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

To je toliko razbesnelo Milija da je pred svima uputio pretnje folk pevačicama:

– Sram da vas bude sve u žiriju što niste glasali za ovog talentovanog dečka! Pogotovo tebe Bekuta i tebe Snežana koji ste narodnjaci i koji niste dali glas ovakvom pevaču. Biće snimak javno na jutjubu pa će svi moći da vide i čuju vašu sramotu! Sad ste preterale – vikao je Mili na pevačice, ali mu Snežana nije ostala dužna:

 

 

 

– Nemam čega da se stidim. Tvoj takmičar ni jednu, ni drugu pesmu nije otpevao kako treba i ja bih te zamolila da budeš kulturan i da ne komentarišeš više moje mišljenje.

S druge strane, Karleuša je ovog puta podržala Milija i rekla kako je on u pravu, te da su se kolege ogrešile o njegovog kandidata i pogrešile što su Bosančevom dale svih šest glasova.

– Ti Jelena ne čuješ dobro isto kao i Mili. A on kada bude bio svestan koliko ne zna možda će nešto uspeti da nauči o muzici i pevanju – bio je oštar Bosanac.

Kako stvari stoje, u žiriju je tek počelo da se kuva i do finala može svašta da se desi.

Podsetimo, ovakve stvari se dešavaju u žiriju jer uvek dolazi do sukoba mišljenja i svađe su česte među članovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

12.11.2020 16:51

Teški jadi predstoje svakoj novoj nadi.