(FOTO) MA KAKVA ELENA KITIĆ, MARTA JE BOMBA: Pevačicu muškarci zasipaju nepristojnim ponudama - LIZAO BIH TI STOPALA!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.11.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marta Savić ima brojne udvarače.

RepublikaFoto: Instagram.com/martasavic
Marta Savić

Pevačica Marta Savić već duže vreme nije zastupljena u javnosti, međutim, njena popularnost je sve veća. Od kada se aktivno posvetila društvenim mrežama, fanovi su u potpunom transu.

Marta je skoro ceo period vanrednog stanja provela u Dominikanskoj Republici jer su se aerodromi zatvorili, te nije mogla da se vrati u Srbiju. To njoj očigledno nije teško palo, pa je uživala u svim lepotama produženog odmora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Savic (@marta_savic_official) on Aug 15, 2020 at 1:36pm PDT

Pevačica je na društvenim mrežama u ovom periodu bila veoma aktivna, te je pokazivala svoja bikini izdanja i potpuno zaludela jači pol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Marta Savic (@marta_savic_official) on May 12, 2020 at 9:03pm PDT

Marta je počela da dobija bezbroj nepristojnih ponuda muškaraca koji su očigledno opčinjeni njenim oblinama: "lizao bih ti stopala", "video sam te uživo, nijedna devojka niti žena me nije opčinila kao ti.. božanstvena si".

 

Ovo su samo neki od komentara upućenih pevačici koja je očigledno po simpatijama jačeg pola pretekla i ćerku Elenu koja važi za jedno od najatraktivnijih dama na muzičkoj sceni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading