(VIDEO) Jovana Jeremić urlala na učesnike "Parova": Dokle ja da vam dižem gledanost, a dobijam manju platu od vas?

Autor: Alo.rs

Zabava

05.11.2020

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekipelo joj!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić bila je ljuta jer neki učesnici "Parova" nisu želeli da učestvuju u emisiji. A onda joj je prekipelo!

Ukućani u uvili "Parova" danas su otkazali poslušnost voditeljki Jovani Jeremić jer neki od njih nisu želeli da učestvuju u emisiji, a zatim im je voditeljka očitala lekciju.

Naime, Jovana im je ukazala na to da ne može ona da bude ta koja će da utiče na gledanost rijalitija i da ona konstruiše program koji je gledaocima zanimljiv, a zatim se desilo nešto potpuono neočekivano.

- Vi ste obrnuli uloge, vama ovde voditelji dižu šer, a treba vi da dižete šer, neću ja da vam pravim program. Ja radim, a vi po ceo dan spavate, a primate tri puta veće pare nego ja. Dosta bre više - rekla je Jeremićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Jovana Jeremić

- Moje je da vodim, ja sam došla da vodim priču o njima, a ne oni mene da vode ovde - insistirala je Jovana.

- Oni spavaju, a voditelji dižu šer, a uzimaju tri puta veće pare. Dajte pare meni, a vi kući, da vidite kako ću ovde da pravim program. Koga bre da žalim, ko žali mene, ko mene žali - urlala je Jeremićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading