KIJA ŠOKIRALA FANOVE: Još imam tumore u grudima!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

04.11.2020

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvoreno o zdravstvenim problemima.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

Pevačica i rijaliti pobednica Kija Kockar progovorila je o zdravstvenim problemima sa kojima se suočava i veoma zabrinula svoje fanove.

Naime, ona je u emisiji "Ami G" odgovarala na pitanja gledalaca, a jedno od njih bilo je i da li je vršila estetsku operaciju na grudima.

-Nisam, kad budem rodila videću kakvo će stanje da bude. Još imam tumore, ali su benigni, ništa tu ne bih čačkala. Jednom godišnjem idem na kontrolu, sve je okej. Zato ništa ne bih čačkala. Kad jednog dana budem rodila videćemo u kom će pravcu otići. Volim što imam prirodne, ali jednog dana ću možda podizati. Imam stvarno velike grudi za svoje telo i dobru g*zu. Ali nemam dugačke noge, to jedino nemam - rekla je Kija i šokirala fanove.

 

Podsetimo, Kockareva je tokom prethodne godine bila i u bolnici, nakon čega joj je posle intervencije ostao ožiljak na grudima za koji je često isticala da je ponosna na njega jer simbolizuje njenu borbu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srđan

04.11.2020 17:50

Leći se Kija ti, molimo te mi.