(FOTO) MILENA VASIĆ HTELA DA SE POHVALI UMEĆEM NA PLAŽI, A SVI GLEDALI SAMO U NJENE OBLINE: G*za za medalju!

Autor: Kurir.rs, Republika.rs

Zabava

03.11.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi u transu.

RepublikaFoto: instagram.com/milenavasic
Milena Vasić

Glumica Milena Vasić važi za jednu od najzgodnijih na domaćoj scceni, a sada je to i potvrdila. Naime, njena poslednja fotografija u kupaćem kostimu izazvala je brojne pozitivne komentare, budući da niko nije ostao imun na Milenin izgled.

-Nas dve smo se zavolele na prvi pogled. Naučila me balansu, ravnoteži. Fokusirala me! Pokazala mi je da je zabavno padati, ali isto tako i omogućila da lako ustanem, uspravim se i nastavim po talasima. Što su oni veći sada je vožnja sve zabavnija i lepša. Raduje me, veseli i čini zdravom-  napisala je Milena, aludirajući na dasku na kojoj je pozirala i na kojoj inače vesla.

 

Milena se retko eksponira u javnsti, živi povučenim životom. Uživa u svakom danu sa svojom porodicom i prijateljima. Gledaoci su je zavleli zahvaljujući kvizu koji vodi, ali i ranije tokom svojuih šou programa kada se našla u ulozi popularne "Dame bez blama".

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading