Ništa od slobode! Reper i dalje iza rešetaka: Rasta ostaje u pritvoru do 30 dana!

Autor:

Zabava

03.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu produžio je juče pritvor pevaču Stefanu Đuriću Rasti i B. L. do 30 dana zbog opasnosti da ne ponove isto delo. Kod njih je početkom oktobra, kada su uhapšeni, pronađen skank i kokain.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta

Kako je za Srpski telegraf precizirala portparol suda Tatjana Tešić, pritvor im je produžen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo.

Protiv Đurića i B. L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Za ova krivična dela zaprećena je kazna od tri godine do 12 godina zatvora.

 

 

 

Zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo reper i B. L. ostaju još uvek u pritvoru, kaže portparol suda Tatjana Tešić

Đurić se na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim, tužilaštvo mu nije poverovalo.

Alen Sakić: Bio sam siguran da će ga pustiti

Alen Sakić se oglasio nakon što je čuo da mu prijatelj i saradnik još uvek ostaje u pritvoru. Kako i sam kaže, nije računao na takav ishod.

- Ja sam šokiran. Bio sam siguran da će ga pustiti. Ne razumem više ništa i ništa mi više nije jasno - rekao je kratko Sinanov sin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading