Didi započela novi estradni rat: Nataša Bekvalac je pričala da sam se udala za dedu, a bila je u vezi sa starijim muškarcima od mog muža!

Autor: Kurir TV

Zabava

01.11.2020

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad brutalnija!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dijana Janković

Dijana Didi Janković u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji govorila je otvoreno o svom životu i karijeri, pa se tom prilikom dotakla i koleginica iz Srbije. 

Ona je istakla da ne prati domaću javnu scenu, ali je prokomentarisala nekoliko pevačica, a izgleda da joj je baš stala na žulj slavna Nataša Bekvalac. 

Dijana je u emisiji izjavila da ju je pevačica povredila kada je izjavila da se Jankovićeva udala za dedu, ali joj nije ni ostala dužna.

"Ne znam, ne pratim njen život i rad. Ali moram da kažem da je bilo jako ružno kada je rekla da sam se udala za dedu. Godinama ćuti, nisam joj nikada ništa rekla. Jako me je to uvredilo. Moj mužđ je stariji od mene 20 godina i uopšte ne liči ni na kakvog dedu, on je veoma aktivan, trenira košarku, imamo bebu", rekla je ona, pa potkačila Natašu. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nataša Bekvalac

"Znam da je i ona bila u vezi sa dosta starijim muškarcima. Oni su bili čak stariji i od mog muža. Razlika između njih je bila veća. Ja sam bila šokirana što je to rekla. Koga briga da li je moj muž stariji. Njoj nikada neću da se obratim, uvredila me je. Ne poznajem je i nikada ne bih želela da je upoznam", poručila je Didi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading