(FOTO) JEDINSTVENA PRILIKA DA JE JAVNOST VIDI: Ova lepotica je supruga Đorđa Davida!

Autor: Republika.rs, Informer.rs

Zabava

01.11.2020

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne voli medijsku pažnju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Đorđe David

Muzičara Đorđa Davida svake subote gledamo kao člana stručnog žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Mnoge stvari o njegovom privatnom životu od tada su isplivale u javnosti.

Od nedavno je poznato da Đorđe David ne živi sa suprugom sa kojom ima i zajedničku ćerku. Supružnici su još tokom 2014. godine dobili ćerku Stašu.

 

- Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje - izjavio je svojevremeno David.

Rokerova supruga se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, niti sa njim ide na javna dešavanja, te nismo imali prilike da je vidimo. 

Đorđe je objavio jednu porodičnu fotografiju na svojim društvenim mrežama i ovo je jedinstvena prilika da vidimo kako izgleda izabranica njegovog srca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading