(FOTO) NE VOLI DA JE FOTOGRAFIŠU SA NJIM: Ovako izgleda supruga Bore Đorđevića!

Autor: Pulsonline, Republika.rs

Zabava

31.10.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav da, ali ne i javni život.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zaljubljeni roker

Bora Đorđević sutra puni 68 godina, a treća supruga Dubravka Milatović kojoj je posvetio knjigu je njegova velika podrška.

Dubravku ne zanima javni život i svetla reflektora,  te se sve vreme drži po strani. Jedna od retkih prilika kada se pojavila u nekoj emisiji ili na javnom događaju sa poznatim rokerom jeste tokom snimanja emisije "Nikad nije kasno" i to još pre neku godinu.

 

Kako je Bora objasnio, Dubravka nije želela ni da se fotografiše sa njim za novu knjigu koju sprema.

-Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim – iskreno je rekao Bora za “Stori” i tada dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/nikadnijekasno
Dubravka

-Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost. Mada, to je teško, prate me novinari i pišu svašta – kaže roker.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading