(FOTO) ČUVA JE OD UDVARAČA: Samardžićeva ćerka je holivudska lepotica!

Autor: Republika.rs

Zabava

30.10.2020

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasledila talenat na oca.

RepublikaFoto: youtube.com/Hayat Media BiH
Samardžić čuva ćerku

Željko Samardžić već decenijama je na medijskoj sceni, ali o njegovom privatnom životu se ne piše mnogo.  Ipak, ono što se ne zna, još više intrigira javnost i budi radoznalost. 

Pevačeva ćerka Minja izrasla je u pravu lepoticu. Ipak, retko kada je možemo videti u javnosti, te se o njoj ne zna puno.

 

Ono što je evidentno jeste to da je Minja nasledila ljubav prema muzici od oca, kao i veliki talenat. Ona se doduše bavi drugim uglom stvaranja muzike, ali to radi fantastično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minja Samardzic (@minjamcfly) on Apr 17, 2020 at 7:55am PDT

Na Minjinim društvenim mrežama mogu se videti njeni radovi, a sudeći prema brojnim pozitivnim komentarima, publika je oduševljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minja Samardzic (@minjamcfly) on May 13, 2020 at 3:23pm PDT

Minja voli da sarađuje sa ocem, te mu je pevala i prateće vokale na nekim nastupima i oduševila sve prisutne. Ipak, o njenom privatnom životu se ne zna gotovo niša. Mediju su je godinam povezivali sa di-džejem Igorom Garnierom, međutim, nije poznato da li je njihova ljubav opstala do danas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading