ŽESTOKA SVAĐA TIJANE I MARIJE: Skandal iza scene na snimanju TLZP

Autor: Dušan Lukić

Zabava

03.11.2017

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera iza scene na snimanju popularnog šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" uvek je dinamična. Situacija se dodatno uzburkala kada je došlo do verbalnog sukoba između pevačice Tijane Dapčević i Marije Šerifović nakon što je Tijana završila svoju imitaciju. Dapčevićka je na snimanje došla raspoložena i spremna za kostimiranje. Ovoga puta našla se u ulozi kontroverzne Bebi Dol i kroz osmeh ispozirala fotografima ispred šminkernice. Ostala je u takvom raspoloženju sve do trenutka kada je završila nastup i kada je trebalo da sasluša komentare žirija.

RepublikaFoto: Republika
Uhvaćene na delu: Prepirka Tijane i Marije

Šerifovićka očigledno nije bila preterano oduševljena Tijaninom imitacijom, što je ovoj zasmetalo.

- Sve u svemu, ceo nastup mi je potpuno OK - rekla je Marija, a Tijana nije mogla da sakrije bes. Sišla je sa scene vidno nervozna, uzela stvari i cigarete i krenula ka izlazu, a za njom je krenula i Marija, govoreći joj da nema potrebe da se ljuti jer je nastup bio dobar, na šta joj je Tijana odgovorila.

Tijanu je iznerviralo to što je Marija ostala ravnodušna na njenu imitaciju Bebi Dol

- Tvoje OK ne znači uvek da je OK - mahala je rukama i gurala Mariju od sebe. Šerifovićka nije odustaja i nastavila je da joj objašnjava zašto je to rekla, ali Tijana nije popuštala.

Nakon petominutne rasprave Marija se vratila na scenu da bi nastavila snimanje, dok je Tijana nastavila ka izlazu.

Edita će se u novoj epizodi popularnog šou-programa naći u ulozi Mladena Vojičića Tife, ali ističe da je imitacija Bijonse, koju je pre imala, i dalje najveći izazov. Na pitanje da li bi se oprobala u nekom rijaliti-programu, rekla je:

RepublikaFoto: instagram.com/fashion_park_outlet
Tijana Dapčević

- To pitanje mi se non-stop postavlja i stojim iza toga da ni pod kojim uslovima ne bih ušla u rijaliti. Već vidim da ćete me pitati za Lunu i Slobu, boli me uvo šta piše i dalje to ne bih uopšte komentarisala - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading