Oporavio se, ali trpi posledice korone: Jeziva ispovest Svetislava Goncića o suočavanju sa strašnim virusom!

Autor: Informer

Zabava

29.10.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Svetislav Bule Goncić u julu je bio zaražen koronavirusom, a kako kaže sada, još uvek oseća posledice.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Svetislav Bule Goncić

U izjavi koju je dao za medije, ispričao je kako je započeo lečenje i otkrio kako se psihički osećao u momentu kada je virus počeo naglo da se širi u Srbiji. Upalu pluća dijagnostikovali su mu u Zemunskoj bolnici, u koju se javio čim je osetio prve simptome.

- Uplašio sam se da ću umreti! I to je normalno. Strahovao sam i da će zbog mene i moja porodice snositi posledice - rekao je glumac.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Svetisalav Bule Goncić

- Čim sam osetio malaksalost i bol u plućima i glavi, izmerio sam temperaturu. Jedva sam ustao iz kreveta i otišao u ambulantu. Kada su mi doktori uradili neke provere i snimili pluća, ustao sam i krenuo kući. Rekli su mi: "Kuda, bre ideš?! Ostaješ ovde da ležiš. Kakva kuća?!" Testirali su me, imao sam koronu. Dobijao sam antibiotike i vitamin C. Prvih pet dana lekari su pratili da li mi se stanje pogoršava. Pošto kod mene nije bilo promena, ušao sam u takozvanu bezbednu zonu. I dan danas, a prošlo je četiri meseca, osećam se kao da imam kaiš oko grudi. I dalje teško dišem, osećam neki napor - ispričao je Goncić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading