Posle izlaska iz pritvora kaskader odmara sa porodicom na planini!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

29.10.2020

11:23

Kaskader, glumac i rijaliti zvezda Uroš Ćertić otišao je na nedelju dana na Kopaonik sa svojim najmilijima, nevenčanom suprugom Ivanom i njihovim naslednikom Nikolasom.

Privatna arhiva
Uroš Ćertić

Kaskaderu je bio neophodan odmor posle zatvorskih dana, a beogradski metež mu nije ostavljao tu mogućnost, pa je odlazak na planinu bio pravi izbor kako za njega tako i za Ivanu koja je teško podnela Urošev odlazak u pritvor zbog posedovanja i nošenja vatrenog oružja bez dozvole.

Ćertić za Republiku kaže da mu je trenutno centar sveta sin Nikolas od kad se rodio prvog juna, a da su trenuci sa njim i sa izabranicom Ivanom za njega najdragoceniji. Posle izlaska na slobodu nakon skoro dve i po nedelje zatočeništva Uroš se vratio u svakodnevicu i posvećen je obavezama oko bebe koja će u skijaškom centru navršiti prvih pet meseci života.

Privatna arhiva
Uroš Ćertić i Ivana

- Sada mnogo više cenim slobodu, a planina pruža poseban osećaj mira i slobode.  Ponosim se svojih holivudskim rezimeom, ali daleko više zdravim i pravim sinom Nikolasom. Ivana i ja delimo obaveze oko njega, s tim da ona nosi veči teret. Zajedno sina izvodimo napolje, a ja ga hranim od tri ujutru do 10 sati. U tom periodu mu tri puta dajem flašicu i posle toga da prepuštam mami, ili kako se zezamo prebacujem zvučnik kod mame u sobu, budući da je Nikolas glasna beba, koja plače čim joj nešto nije po volji.  Onda idem na trening , kupovinu, pijacu pa čak i banku - kaže Uroš duhovito.

 

 

 

 Inače, njemu je do daljenjeg zabranjeno da ide u ekspozituru u kojoj je napravio problem.
Ćertić očekuje da će postupak protiv njega biti brzo okončan, kao i da će ubrzo biti lišen slobode koju sada koristi maksimalno.

Privatna arhiva
Ivana sa sinom

- Doveo sam Ivanu i Nikolasa na Kopaonik da se makar malo iskupim za ono što sam piriredio porodici. I meni je potrebno da resetujem svoju psihu i telo pred ono što dolazi u roku od mesec dana - bojaljivo kaže poznati kaskader strepeći od kazne koja mu preti. 
Posle boravka na Kopaoniku, kaskader i glumac planira da sa porodicom ode kod familije u Kruševac na nekoliko dana. Ne strepi od pitanja o svom pritvoru i krivičnom delu, jer zna šmekerski da odgovori i našali se na svoj račun, tako da nikom ne bude neprijatno.
- U povratku u Beograd idemo kod druge bake, sestre Nikolasove rođene bake da ga vidi - rekao je Uroš. 

Privatna arhiva
Uroš Ćertić sa sinom

 

Komentari (0)

Loading