BIVŠI ZADRUGAR O NAJSKANDALOZNIJIM PRELJUBAMA I INTRIGAMA: Mina samo taktizira sa Carem i Franom, MENSURA NIKAD NIJE VOLELA!

Autor:

Zabava

28.10.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Kandić Kendi pridobio je srca publike učešćem u "Zadruzi 3" i istakao se kao jedan od najkulturnijih momaka, a talenat za medijski nastup prikazao je u autorskoj emisiji "Pitam za druga", u kojoj prati najaktuelnije intrige o svim aktuelnim zadrugarima.

RepublikaFoto: Jelena Simonović/estock
Kendi skenirao učesnike Zadruge 4

U intervjuu za Rijaliti govori o besramnom činu Tome Panića, jednom ljubavnom trouglu, ali i Staniji Dobrojević i drugim učesnicima Pinkovog rijalitija.

Kako komentarišeš odnos Paule i Tome, s ozbirom na činjenicu da je Nadežda u jako lošem zdravstvenom stanju zbog njihove veze?

- Meni nikada nisu bile jasne te devojke koje žele da budu sa nekim ko je zauzet, ali u suštini, to izgleda dosta devojaka privlači. Nije ovo prva situacija niti spolja niti u rijalitiju. Mada Paula je tamo krenula baš onako ozbiljno, ovo joj je već četvrti ili čak peti dečko sa kojim se muva ili ima nešto. Iskreno, razočarali su me oboje što je do toga došlo. Paula mi je opet, pored svega, iako mnogima nije, bila gotivna. A Toma ko Toma, standardno, on se ništa posebno nije promenio od prethodnih sezona. U svemu tome mi je jedino žao Nadežde i ne mogu da verujem, eto, sada kada već ima dete s njom i sve to, da nije bio malo ozbiljniji, zreliji i da nije o tome razmišljao.

Ko ti je od njih dvoje monstruozniji i beskrupulozniji - Toma ili Paula?

- Ne znam, katastrofa mi je to što je Paula uopšte želela da ima išta s njim, znajući da on ima, iako mu nije žena, devojku s kojom ima dete spolja. Sama ta činjenica i pomisao mi je dovoljno monstruozna, a i on, s druge strane, koji zna da sve to ima spolja i zna da će nekoga povrediti. Neka bude da je on taj, koji je zauzet, Paula je ipak slobodna, pa kao može da se ponaša kako god.

RepublikaFoto: RTV Pink
Stefan Kandić - Kendi

Da li smatraš da je Minina taktika ulazak u vezu sa Franom i Filipom kako bi se svetila Mensuru?

- Mina je neko ko uvek ima taktiku i mislim da joj jeste taktika da bude i sa Franom i sa Filipom i ko zna šta je ona sve još zamislila ove sezone, to ćemo saznati tek pred kraj. Mislim da se ne sveti Mensuru jer mislim da ona nije nikada ni imala neka osećanja prema njemu. Ona je tek kada je videla da Mensur ima osećanja prema njoj počela kao da oseća nešto, ali mislim da je ona jedan od onih tipova devojaka koja je spremna da sve nešto prethodno zaboravi i da nastavi dalje lagano, što je i sama pokazala.

Šta misliš s kojom devojkom će na kraju Anđelo biti u vezi i kakvo mišljenje imaš o njemu?

- Što se tiče Anđela, mislim da će, hajde da kažemo, ispoštovati to što je rekao da neće biti ni sa jednom devojkom do kraja. Ni sa jednom u nekoj ozbiljnoj vezi iako se nešto dešava između Ivane i njega, ali sigurno mu nije stalo do Ivane čim je mogao da bude sa drugim devojkama, pa kao sada opet nešto s njom. Nemam neko konkretno mišljenje o njemu, očekujem da se još pokaže. Za ovih mesec dana ništa posebno.

 U trouglu Rialda-Tomović-Kenan najgori je Vladimir

Da li smatraš da je Rialda zaljubljena u Tomovića, ali to vešto krije ulaskom u vezu sa Kenanom. Ko je od njih troje najperfidniji?

- Mislim da Tomović jeste u početku muvao nešto Rialdu, ali je posle odustao od toga. Krenuo je u onu svoju igru da muva sve, mada ove sezone mu to izgleda ne ide baš najbolje i onda se opet setio Rialde kada je video da se ona muva sa Kenanom, pa kao mislio je da se može vratiti na tu priču. Meni je drago da nije jer Kenan i Rialda mi izgledaju gotivno kao par i ja se nadam da će biti zajedno. Tomović je jedan od najspremnijih, što se tiče rijalitija, da se igra s bilo kim. U tom trouglu on je najgori.

Stanija neće poremetiti Kristijanov brak

Stanija Dobrojević se uskoro pridružuje zadrugarima, da li misliš da će dotući Kristijana informacijama koje bi mogle da mu ugroze brak? Kakav je ona, prema tvom mišljenju, rijaliti-igrač?

- Mislim da Stanijin ulazak neće poremetiti Kristijanov brak jer Kristijan je takav kakav jeste i njegova žena najbolje zna da je on takav. Smatram da je Stanija jedan od boljih rijaliti-igrača s ovih prostora. Kad god je bila u rijalitiju bila je u samom vrhu, to će biti i ovaj put ako uđe i mislim da će tek dosta priča da se vrti oko nje, s obzirom na to da je imala nešto i sa Tomovićem i da se ta priča o Kristijanu potezala dugo, tako da bi Stanijin ulazak bio pravi bum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading