ODVRATNO MI JE ŠTO JE NA TO PRISTALA! Pevač žestoko kritikovao koleginicu zbog uloge koju je prihvatila! AMAN, DOSTA JE!

Autor: Republika

Zabava

28.10.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker bez dlake na jeziku!

RepublikaFoto: Promo
Milica Pavlović

Aca Lukas osuo je paljbu po koleginici Milici Pavlović što je pristala da igra pokojnu Jelenu Marjanović u seriji "Pevačica". Folker, koji se inače druži sa Milicom, kaže da joj ova uloga nije trebala u životu.

- Ne znam zašto je prihvatila da igra pokojnu Jelenu. Još u maju mi je rekla za to, a ja sam ostao zabezeknut, jer mi je cela ta priča bljak. Ne sumnjam da će se dobro snaći kao glumica, ali ja tu seriju sigurno neću gledati, pa neću moći da komentarišem njene glumačke sposobnosti - započeo je priču Aca.

 

Lukas je zgrožen što se u Srbiji uopšte pravi scenario o ubistvu koje još nije razrešeno:

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Aca Lukas

- Ne sviđa mi se to što rade! I da Milica nije prihvatila ulogu Jelene, neka druga pevačica bi to učinila. Serija bi se snimala svakako i to je ono što mi je najgore u toj priči. Da je odbila, Milica bi samo sebi izbila honorar iz džepa, ali je meni krivo što je neko koga gotivim deo toga.

Lukas je besan i na reditelja Predraga Gagu Antonijevića što je seriju zasnovao na tragičnom ubistvu pevačice, koja je pre tri godine mučki ubijena, a počinilac je i dalje na slobodi.

- Aman, ljudi, ostavite Jelenu Marjanović da počiva u miru! Degutantno mi je da se snima film o toj ženi, a ubica još nije odveden pred lice pravde. Taj projekat nema nikakvog smisla, osim što mi je sve to monstruozno - rekao je Lukas za Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading