KO RANO RANI, JUTRA SA MACOM GRABI: Drugačiji početak dana i nekonvencinalni jutarnji program “Zornjak” uskoro na RED TV-u!

Autor:

Zabava

26.10.2020

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znamo šta vi pomislite kada čujete reč “zornjak”, ali garantujemo vam da ćete uskoro misliti samo na jednu stvar: jutarnji program na RED TV-u!

Foto: Promo
Maca i Anđela

Za sve ranoranioce koji vole da im dan počne smehom, RED TV donosi “Zornjak” svakog radnog dana od 6 do 8 časova. Vaš domaćin će kroz dvočasovni program biti dobro poznato TV lice koje je uvek asocijacija za dobru zabavu: Dragan Marinković Maca.

Kako onda da dan ne bude dobar?

U ovom jutarnjem programu kolažnog tipa, Maci će društvo praviti tri devojke: Anđela Ašanin, Marta i Mira, koje će biti zadužene za različlite segmente.

Foto: Promo
Anđela

Iako po pričilično nekonvencinalni jutarnji program, “Zornjak” će imati segmente karakteristične za jutarnje programe: uključenja iz regiona, prelistavanje dnevne štampe, vremensku prognozu i temu dana. Pored toga što u “Zornjaku” neće biti političkih tema, ovaj jutarnji program od drugih izdvajaju neobični segmenti: recept i jelo dana, horoskop, gledanje u šolju – svakog jutra moći  ćete da pošaljete fotografiju svoje šolje, a Mira će vam reći šta vam donosi budućnost – zatim, udomi kucu ili macu (ne, Maca neće biti u ponudi za udomljavanje), segment posvećen sportu i kladionici kroz koji će vas voditi Marta, dok će vam Anđela pokazati kako se jedna Crnogorka snalazi u Beogradu.

U “Zornjaku” će biti vesti iz celeSrbije i regiona, ali neke lepe vesti, koje se ne dotiču političkih tema kao u drugim jutarnjim programima. Naš sadržaj biće vedar i zabavan, prilagođen publici koja prati RED TV. Naše teme biće dobre stvari koje možda drugima nisu interesantne. Očekuje vas i vremenska prognoza iz Babušnice, Ugrinovaca i ostalih mondenskih gradića širom bivše Jugoslavije – otkriva nam Maca.

Foto: Promo
Maca

Maca je još napočetku karijere radio jutarnji program sličnog tipa, te mu iskustva ne manjka, a od “Zornjaka” očekuje da se sjajnouklopi u program televizije nove generacije RED TV i da publici koje je svakog dana sve više postane jutarnji ritual.

Što se tiče imena emisije, još su stari Latini rekli “Nomenest omen”, odnosno “Ime je znak”, tako da ne treba ništa dalje pričati o “Zornjaku”. Nadamo se da ćemo biti dovoljno vedri, šarmantni, potentni da vam dan krene lepo, sa predivnim ljudima oko mene: Anđelom, Martom, Mirom i još nekim ljudima koji su deo ove sjajne priče. Biće slatko, zanimljivo, vedro i biće dobro jutro u pravom smislu te reči. Čekaju vas lepa buđenja – kaže Maca.

Ovo je sasvim dovoljno da vas zainteresujemo za ovaj nesvakidašnji jutarnji program.

Ipak, nije nam teško da vam ponovimo: ukoliko želite drugačiji početak dana, ne konvencionalna jutra i dobru zabavu, onda je “Zornjak” svakog radnog dana od 6 do 8 časovana RED TV-u pravi izbor. Gledamo se uskoro!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading