(FOTO) OVE POZNATE DAME SEDELE SU U SKUPŠTINSKIM KLUPAMA: Vatrene poslanice!

Autor: Republika

Zabava

25.10.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušle u politiku.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Poslanica

Novi saziv Skupštine Srbije je sazvan, a osim političara, u klupama su sedele i dame iz javnog života, kako glumice, tako i pevačice.

Bivša članica grupe "Models" Nevena Adžemović imala je svoju epizodu u Skupštini, kada je tokom 2012. godine kao članica Nove Srbije postala poslanica. Imala je i svoje izlaganje o tome koliko su antene za mobilni opasne po zdravlje.

 

-Da li je antena opasna po zdravlje ljudi, a pre svega dece, koji sve fakulteti na objektima imaju montirane antene? Želim da čujemo mišljenje nadležnih koliko su one opasne po zdravlje onih koji žive i rade u njihovoj blizini. Očekujem odgovor ministra prosvete Žarko Obradovića i ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasima Ljajića”, rekla je tada Adžemovićka.

Glumica Lidija Vukićević godinama je bila deo Skupštine Srbije. Lidija je član SRS-a od 2004. godine, a od 2007. pa do 2012. godine bila je poslanica SRS-a u Skupštini Srbije, sve dok njena stranka nije prešla cenzus na parlamentarnim izborima te godine. Bila je i zamenica predsednika Odbora za kulturu i informisanje.

Lidijina koleginica, glumica Jelica Sretenović ove godine imaće vatreno krštenje. Ona je na listi socijalista. Glumica poznata Koka iz “Boljeg života” sada će se publici obraćati iz skupštinske klupe.

RepublikaFoto: Youtube.com/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Nova poslanica

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading