SVI JE ZNATE KAO ĆANU, A IZA PRAVOG IMENA OVE PEVAČICE KRIJE SE BOLNA TAJNA: Majka je krstila ovim imenom kako bi sprečila da joj i ostala deca ne umru!

Autor: Republika

Zabava

24.10.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška sudbina.

RepublikaFoto: youtube.com/BN Music Official
Ćana

Pevačica narodne muzike Stanojka Bodiroža, poznatija pod umetničkim imenom Ćana, već decenijama je na muzičkoj sceni. Tokom karijere izbegavala je da govori o tužnoj porodičnoj sudbni.

Naime, Ćana je rođena kao šesto dete, međutim, njena majka izgubila je troje dece odmah po rođenju. Kako bi sprečila ovaj niz tragedija, pevačicina majka počela je da se hvata za slamku spasa i usvoji jedan od saveta prijatelja.

 

Ćerki je dala ime Stanojka, kako bi umiranje dece u njihovoj porodici stalo i kako bi devojčica preživela. Iako je bila najmlađa i odrastala uz dva brata, kaže da je bila voljela, ali ne i razmažena. Braća su joj uvek izlazila u susret, ali se majka trudila da ćerku izvede na pravi put. Kada joj je bilo devet godina otac je preminuo, pa je ostala sama sa braćom i majkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading