DUŠAN ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Čekam Tanju da dođe, sve je deo MARKETINGA!

Autor: Pink, Republika

Zabava

24.10.2020

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo sve menja.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja i Dušan iz perioda ljubavi

Nakon što pevačica Tanja Savić mesecima vodi bitku sa bivšim suprugom koji je, kako je navodila, tajno odveo sinove u Australiju bez njenog znanja, sada se oglasio i on.

Dušan Jovančević šokirao je izjavama kako je u njegovom braku sve u redu, kao i da ceo haos koji se dešava u prethodnom periodu zapravo jeste deo marketing kampanje jer Tanji treba reklama pred izlazak nove pesme.

 

- Priča se da imam drugu devojku, ali to je van pameti, jer sam ja oženjen čovek! Čekam Tanju da uskoro dođe u Australiju. Čujemo se stalno, po dva puta dnevno, i deca i ja - izjavio je Dušan, time demantujući sve prethodne pevačicine izjave.

Foto: instagram.com/printscreen

Tanjin suprug nije se tu zaustavio, već je rekao i kako je sve deo marketinga sa kojim on nema veze.

- Novine nas razvode već deset godina. Šta da objasnim? Sve je to šou-biznis i samo se stvara iluzija. Pitajte njenog menadžera i PR-a, možda su se tako dogovorili da malo naprave skandal pošto znam da uskoro treba da izbaci novu pesmu. Otkud ja znam šta se dešava tamo kod vas u Srbiji, ja sam na drugoj strani sveta sa sinovima našim - rekao je Dušan.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading