REŠIO DA JE UDOMI: Đani nabacuje ćerku sinu Dragane Mirković!

Autor:

Zabava

23.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker brže-bolje iskoristio priliku da provodadžiše kada je njegova koleginica ispod slike na društvenoj mreži prokomentarisala da mu je naslednica prava lepotica.

RepublikaFoto: instagram.com/djanimusic
Đani sa ćerkom

Folk pevač Radiša Trajković Đani pre dva dana oženio je starijeg sina Miloša, koji je sklopio brak s izabranicom Ninom, a folker je, izgleda, rešio da udomi i ćerku, i to dobro - tako što će da je uda za sina koleginice Dragane Mirković.

Kako je zbog situacije sa koronavirusom Miloševo svadbeno veselje upriličeno u najužem krugu porodice, brojne kolege i prijatelji čestitali su porodici Trajković putem društvenih mreža, gde su komentarisali slike i ostale objave.

Pevačica je posebno alergična kad joj se deca pominju u bilo kakvom kontekstu u javnosti

Posebnu pažnju privukao je komentar folk zvezde Dragane Mirković ispod Đanijeve fotografije sa ćerkom Sofijom, ali još više njegov odgovor. Naime, koleginica je Đaniju poručila da mu je ćerka prava lepotica, a on je to iskoristio kao priliku da provodadžiše i ponudi Mirkovićevoj da postanu prika i prija.

Foto: Dragan Kadić
Dragana Mirković

- Prelepa - napisala je Gaga ispod fotke na kojoj je Sofija zagrljena sa tatom, uz emotikone kojima im šalje ljubav.

Uvek spreman na šalu, folker je u svom maniru odgovorio:

- Mogli bismo i prijatelji da budemo!

Republika
Međutim, svi oni koji išta o Dragani znaju, znaju da je posebno alergična kad joj se deca pominju u bilo kakvom kontekstu u javnosti. Ona je u više navrata isticala da njeni naslednici nisu poput ostale dece poznatih i da vode potpuno miran život, te da su njihova interesovanja sasvim drugačija od estradnih. Iako se pevačica sa suprugom Tonijem Bijelićem eksponira, sin Marko (19) i ćerka Manuela (18) ne vole da budu viđeni u javnosti, tako da gotovo niko i ne zna kako izgledaju pošto ih i na društvenim mrežama ne pokazuje.
 

Dragana sina Marka i ćerku Marinelu ne pokazuje ni na društvenim mrežama, pa malo ko zna i kako izgledaju

Tek nedavno je Dragana otkrila neke detalje o naslednici, kada se pohvalila da je izrasla u lepu i zgodnu devojku, visoku 182 centimetra. Čak je i tom prilikom istakla kako je njena ćerka stidljivo reagovala na ponudu poznatog kreatora Filipa Plejna da se bavi manekenstvom i skromno odgovorila da će razmisliti.

 

 

 

Kako će velika zvezda narodne muzike reagovati na to što Đani javno nabacuje ćerku njenom mezimcu, ostaje da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

23.10.2020 13:11

Svašta. Ko visoko leti, nisko pada.