Vladan Savić: Dobio sam batine na snimanju spota

Autor:

Zabava

22.10.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru projekata Radija S “Zvezde pevaju zvezde ‘90” danas je svoju obradu velikog hita devedesetih “ Olovna ruka” predstavio i Magla bend.

Foto: Smedia promo

U vreme kada je ova pesma bila veliki hit frontmen benda Vladan Savić  imao je samo šest godina, voleo je da sluša grupu “B3” I navikao je na Bakijevo izvođenje ove pesme.

- Bilo mi je teško da ovu pesmu donesem na svoj način. Baki ima specifično izvođenje ovog velikog hita, ali sam na kraju uspeo da je otpevam u svom fazonu – rekao je Vladan  gostujući u jutarnjem programu Radija S.

RepublikaFoto: Smedia promo

Kada su u pitanju aranžman I produkcija, bend se slaže da je obrada nežnija u odnosu na orginal, što im se I svidelo, ali kada je reč o spotu situacija je potpuno drugačija.

Video spot je sve samo ne nežan. Možda je I grub, ali kada se spoje te dve stvari dobiješ neku zlatnu sredinu – rekao je Vladan.

RepublikaFoto: Smedia promo

Na pitanje voditeljke Irene Karaklajić, da li je istina da je dobio batine na snimanju spota, Vladan se prvo nasmejao I ispričao atmosferu sa snimanja:

Istina je. Počeli smo da snimamo spot, sedeo sam vezan za stolicu. Ideja reditelja je bila da članovi benda kruže oko mene, ali u jednom trenutku je trebalo da me Mića udari, tj da mi lupi šamar. On je nekoliko puta probao da me ošamari, ali to nije izgledalo realno. Onda smo odlučili da se potrudimo da snimimo dobru scenu, a  ja sam morao da istrpim bol.  U spotu postoji scena kada me Mića udara, a ja padam na pod, sve vreme vezan za stolicu, još uvek mi je cela leva strana modra.

RepublikaFoto: Smedia promo

U okviru projekta “ZPZ  ‘90” obrade pesama pored Magla benda I Marka Louisa, koji je već imao premijeru I predstavio svoju verziju pesme “Hoću sa tobom da đuskam”, učestvuju I Lena Kovačević, Jelena Rozga I Ana Stanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading