(FOTO) SVE VIŠE PADA NA DNO! Baka Prasetu uništili LUKSUZNI AUTOMOBIL: JEZIV PRIZOR KOJI GA JE DOČEKAO IZAZVAO JE ZGRAŽAVANJE!

Autor:

Zabava

22.10.2020

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je stori na Instagramu gde pokazuje pratiocima da mu je neko isprskao suzavac po bravi i ostalim delovima kola.

U prvi mah je pomislio da su na kolima i kvakama tragovi nekog soka.

 Odvezao sam ga u perionicu da ga nabrzaka operu - dodao je Baka Prase, pa otkrio šta se desilo tokom pranja Lamborginija:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Kako su ga prali voda se pomešala sa suzavcem i ovi ljudi su izašli gušeći se. Ja ne mogu da verujem, zamisli koji debil moraš da budeš da uradiš tako nešto. Sramota, kunem vam se.

 

Podsetimo, Baka Prase je nedavno imao saobraćajnu nezgodu, kada ga je, prema njegovim rečima, jedan automobil udario na raskrsnici i pobegao sa lica mesta. Srećom, on je prošao bez povreda, a kako je objasnio, šteta na Lamborginiju nije velika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Julka

22.10.2020 12:52

Ništa strašno.