VIDAKOVIĆ OTKRIO SVE O KANDŽAMA POROKA U KOJIMA SE NAŠAO: Dilerima sam sigurno kupio barem pet mercedesa!

Autor: Story.rs,Republika.rs

Zabava

21.10.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio da prestane, ali nije mogao.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Glumac godinama imao preobleme sa zavisnosti

Glumac Bane Vidaković uhapšen je pre nekoliko meseci sa 30 grama heroina,  tokom pretresa stana na Vračaru u kojem živi,  inspektori pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

Posle ove burne epizode, glumac je otvorio dušu i ispričao svoju priča o problemima sa narkoticima.

-Ja sam rekonvalescent, koji je na lekovima već dug period, sigurno petanest godina. Da bih mogao da se manem toga, morao sam sebi da obećam da više neću baciti ni dinara na to smeće. A sigurno sam kupio bar pet mercedesa tim dilerima. U tim godinama sam puno zarađivao. Onda sam sebi rekao da neću bacati novac na to", ispričao je Bane Vidaković u svojoj ispovesti za Story, te je objasnio i da je osamdesetih probao i "sve ono što je prirodno, i što nije".

 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je glumca Branka Vidakovića (61) zbog neovlašćenog držanja droge za ličnu upotrebu. U prvoj fazi glumac i čovek sa kojim je Bane uhapšen M.I. bili su osumnjičeni za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading