(FOTO) ONE SU VLASNICE NAJBOLJIH GU*A NA ESTRADI: Diže se temperatura samo kad ih pogledate!

Autor: Republika

Zabava

21.10.2020

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki to vole vruće.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Guza kao meduza

Obline su ponovo u modi, a pojedine dame sa estrade ne libe se da svoje pokažu u svakoj prilici. Neke od njih bi mogle da pariraju i najseksi guzi sveta Džej Lo, koja je svoju i osigurala na pozamašnu sumu novca.

(HOT FOTO) OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Stanija se nagu*ila na plaži uvaljana u pesak: Gaćice se urezale, a CELA RI*ICA IZLETELA I NABUBRELA!

Sandra Afrika, Mia Borisavljević, Stanija Dobrojević, Jelena Karleuša su na samom vrhu top listi zanosnih oblina koje oduzimaju dah.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Sandria Afrika

 

 

SANDRA AFRIKA

Sandra Afrika jedna je od najpoželjnijih pevačica na estradi, na svojim nastupima veoma je provkativno obučena, te možemo videti svaki pedalj njenog tela, a bikini izdanja prava su poslastica za oči.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Tekst potpisa

JELENA KARLEUŠA

Poslednjih godina JK veoma je poradila na svojim oblinama zbog kojih je mnogi upoređuju sa Kim Kardašijan. Za sebe kaže da je njena guza priroda i da implanti nisu deo ovih oblina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bujrum Arkadas✌️?

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on Sep 1, 2020 at 3:31am PDT

MIA BORISAVLJEVIĆ

Mia je oduvek privlačila jači pol. Ona je ful paket što bi se reklo. Idealna razmera svih oblina, a muškarci je godinama žele, čak iako je njeno srce zauzeto. Mia je oduvek predano vežbala u teretani kako bi postigla ovu vitku figuru, te je savetovala i devojkama da obline mogu dovesti do savršenstva uz predani rad na sebi

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Tekst potpisa

STANIJA DOBROJEVIĆ

Starleta Stanija Dobrojević u javnost je dospela svojim golišavim fotografijama, te smo do sada upoznali svaki pedalj njenog tela, a njenu guzu smo videli iz svih uglova i u svim izdanjima. Ona kaže kako navodno nije ugrađivala implante, mada se o tome još uvek spekuliše.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading