"Zašto bi hteo drugo lice, kad ti je Bog već dao jedno": Brendon došao izoperisan u jutarnji program, Žika Nikolić se šokirao kad ga je ugledao!

Autor:

Zabava

20.10.2020

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Radonić - Brendon prvi put je gostovao u jutarnjem programu televizije Pink, gde je govorio o podgavanju operaciji popularnih "mačjih očiju".

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Branislav Radonić Brendon

Ovaj trend na našoj estradi uglavnom prate naše poznate pevačice, dok je Radonić prvi muškarac koji se podvrgao ovoj operaciji.

Voditeljka Irina Vukotić zamolila je Brendona da joj u detaljima objasni sve o operaciji koja je postala svetski hit, svidelo se to nekome ili ne.

- Drugi put sam radio operaciju "mačjih očiju" i u procesu smo rada i dalje. Mačje oči, ove koje ja radim, vrše se hirurškim nitima i one su samo imitacije "fejsliftinga". Da bi se postigao dugotrajni efeekat, potrebna joj je operacija, a ovo je za osobe koje vole neki trenutni izgled koji će trajati neki vremenski period - rekao je on i dodao da u kliniku odlazi i više puta tokom nedelje.

Brendon kaže, čak, da posle njegovog gostovanja u emisiji "Ami G Show" mnogo ljudi zove njegovu doktorku i žele da imaju lice baš poput njegovog, što je nasmejalo Žiku Nikolića.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Žika Nikolić

- Ja već vidim Žiku kako zove tvoju doktorku - rekla je Irina kroz smeh.

Ipak, Žika Nikolić ga je pitao zašto bi želeo drugačije lice od onog sa kakvim se rodio.

- A, misliš li ti na Boga, sinko. Kaže Bog, "kako te napravio, a ti sad hoćeš da budeš drugačiji" - rekao je on, a Brendon mu je odbrusio:

- Znate kako, Bog ti je dao jedno lice, a ti sebi napravite drugo - rekao je Radonić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading