(VIDEO) SADA NEMA TE, MIRNO SPAVAJ TU! PUCAO JE NA NJEGA, A TANJA JE DOBILA METAK U ČELO: Evo šta se krije iza jedne od najtužnijih pesama naše scene!

Autor: Telegraf

Zabava

20.10.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba!

RepublikaFoto: pixabay.com
Tekst potpisa

Poznati reper Vladimir Ilić Ila govorio je o devojci kojoj je posvećen jedan od najvećih hitova grupe Šaila.

Reč je o čuvenoj pesmi "Istina", koja je potresnim tekstom svojevremeno rasplakala Srbiju.

Pričalo se kako reči pesme govore o istinitom događaju , a reper je otkrio detalje, kako je njegova drugarica Tijana Nikolić tragično izgubila život na rukama njegove sestre.

- Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, sa 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić) sa prijateljem - rekao je Ila jednom prilikom.

- Došao je pokojni Bane Grebenarević da ubije Šljuku. Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča - ispričao je Ila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading