Estrada puca po šavovima! Ode i Zorica u jutjubere: Lansira emisiju "Brunclikovanje"!

Autor:

Zabava

20.10.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od većih muzičkih zvezda Zorica Brunclik odlučila se, poput mnogih koji su u vreme korone počeli da traže spas u onlajn zaradi, na drastičan korak, te najavila svoj voditeljski angažman u autorskoj emisiji "Brunclikovanje", koju će lansirati na Jutjubu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Brunclik

Kako Zorica otkriva, već je snimljeno pet pilot-epizoda, koje će gledaoci uskoro moći da vide na njenom oficijalnom Jutjub kanalu.

- Lepo smo osmislili ceo projekat. Biće i priče i pesme, jako zanimljivo. Postaviću sve na Jutjub kanal, pa ko zna, možda se neka televizija zainteresuje i otkupi emisiju - kaže Brunclikova, koja je usled sprečenosti da nastupa kao ranije, rešila da se oproba kao jutjuberka i na taj način zaradi, dok ne dođu bolji dani za pevače i njihov posao.

Foto: instagram.com/zoricabrunclik_official
Zorica Brunclik

Međutim, iako je još uvek neizvesno da li će novi talas koronavirusa obustaviti i proslave pred Novu godinu, Zorica najavljuje solistički koncert za 29. decembar u Sava centru.

Da estrada ipak puca po šavovima zbog korone, dokazuje to što se pevači sve češće opredeljuju za druge vidove zarade, kao što su reklamiranja na Instagramu ili pokretanje Jutjub kanala, gde poznati koji se tome aktivno posvete mogu dobro da zarade.

RepublikaFoto: Tanjug
Lukas: U mojoj emisiji najmanje će biti pevača!
Lukas je najavio takođe svoju emisiju, doduše televizijsku.

- To je moja izmišljotina, mislim, nije izmišljotina, tok-šou klasični. Biće malo konkretniji od svega što gledamo sada. Zvaće se "U gostima kod Ace Lukasa" i dolaziće raznorazni ljudi, glumci, sportisti, lekari, a najmanje pevači. Snimaće se kod mene u stanu jer je jedino onda sigurno da ću doći - otkrio je Aca Lukas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading