SRCE DA PREPUKNE: Anastasija emotivno govorila o ocu "Često ga sanjam, pojavi se na kratko, a onda nestane.." !

Autor: Kurir, Republika

Zabava

18.10.2020

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak period odrastanja.

RepublikaFoto: youtube.com/ Anastasija Raznatovic
Anastasija Ražnatović

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović progovorila je o najbolnijim temama u vezi odrastanja bez oca, kao i majčinom boravku u zatvoru.

Veoma je boli to što je rano ostalala bez oca, a još više je bole komentari da ga se ni se seća. Ražnatovićeva je sa knedlom u grlu pričala o sećanju na Željka Ražnatovića Arkana.

-U periodu kada je mama imala nanogicu, Veljko i ja smo zbog cele hajke preseljeni na Kipar. Pala sam u depresiju, nije mi bilo ni do čega, teško sam to podnosila. Samo sam tražila neki spas, tu prazninu da popunim hranom. I prosto, bilo mi je teško da se uklopim, sve je bilo crno, mračno, samo sam jela. Ugojila sam se toliko da me je mama jedva prepoznala kada smo se vratili - rekla je Anastasija u emisiji "Sceniranje".

Foto: S.T/Emil Conkić
Željko i Ceca su se voleli do poslednjeg daha

Nažalost, i ona i Veljko se ne sećaju svog pokojnog oca, i to ih i dalje mnogo boli, a Anastasija kaže da joj Arkan dolazi u snove.

 

 

 

 -Često ga sanjam i u tim snovima uvek se pojavi na jedan dan, potom ode, nestane. Nije bilo ništa specijalno što sam mu ja govorila. Jednostavno, nisam se odvajala od njega, stalno sam ga grlila, pričala: "Možeš li da ostaneš još malo?" Ne znam kako je to imati oca, pa da uporedim kako je to odrastati bez njega. Ali teško nam je bilo kada smo bili klinci. Pogotovo Veljku. Nikada nije imao očinsku figuru u tim nekim muškim stvarima, da može da se osloni na oca. Ali bilo je dosta teško i mami. Nikada nije imala leđa, zato su svi kamenjem išli na nju. Lako je ženu koja je samohrana majka napadati - priznala je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading