Nasledila talenat na oca: OVU LEPOTICU SMO GLEDALI U POPULARNOJ SERIJI, A NIKO NIJE ZNAO DA JE ĆERKA SRPSKE GLUMAČKE LEGENDE!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.10.2020

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne voli da se eksponira.

RepublikaFoto: Instagram.com/milicajanketic
Milica Janketić, ćerka Miše Janketića

Milica Janketić je mlada srpska glumica ponikla iz glumačke porodice, te se ljubav prema ovoj profesiji nekako logično razvila od ranog detinjstva.

Miličin otac je legendarni srpsku glumac Mihailo Miša Janketić,  a mama jugoslovenska glumica Svetlana Knežević, te je talenat imala od koga da nasledi. Istim stopama je krenuo i njen brat, Marko Janketić koji je poslednjih godina u gotovo svim domaćim serijama imao zapažene uloge.

 

 

 

Milica se ne eksponira mnogo u javnosti, svoju privatnost vešto čuva za sebe. Ipak, aktivna je na društvenim mrežama te pojedinosti ipak dođu do javnosti. Glumica je krajem prošlog meseca izgovorila sudbnonosno da svom dugogodišnjem partneru. Venčanje je bilo u društvu užeg kruga ljudi, ali dobra zabava nije izostala.

Inače, publika je Milicu imala prilike da gleda u seriji "Urgentni centar", "Ubice mog oca"...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading