(FOTO) RAŠIRILA TANGE PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Ovako je zaradila ogromnu lovu!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.10.2020

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srčka da stane.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Anđela Veštica

Anđela Veštica jedna je od najseksepilnijih starleta zaista ume da podigne temperaturu u hladnim danima. Taman kada se pomisli da je srušila sve granice provokacije, ona ode korak dalje.

Kako je nedavno otvoreno govorila o tome kako svoje fotografije objavljuje na sajtovima za odrasle, ne čudi nas što dobro zarađuje od toga kada su fotografije brutalno seksi.

 

 

-Tačno je, mnogo toga što svakodnevno radim je tamo, fotografije, snimci, kada se tuširam... Drago mi je što sam prva osoba kod nas koja je pokrenula ovakav sajt i sigurna sam da ću se time još dugo baviti. Može lepo da se zaradi, ali ja i uživam dok me ljudi gledaju - rekla je Anđela Veštica nedavno za domaće medije.

EKSKLUZIVNO! Pogledajte spisak pevačica i starleta koje rade za uhapšenog makroa!

Očigledno je da Veštici ne ponestaje mašte, te njen set fotografija koje je objavila i na svojim društvenim mrežama raspaljuju maštu u sekundi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BELI GRAD ,CRNA DUSA ❌

A post shared by Andjela Vestica (@andjela_vestica) on Jun 14, 2020 at 5:55am PDT

Okrenuta od pozadi, raširila tange i pokazala svoju istetoviranu guzu, upravo na ovoj fotografiji Anđela ima više od 19.000 lajkova, a komentari muškaraca pokazuju koliko dobro radi svoj posao. Seksi fotku Anđele možete pogledati OVDE

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andjelko

18.10.2020 10:48

Laže sve, kao i do sada.

Nica

18.10.2020 12:46

Debela prasica!