(FOTO) I ONA PODLEGLA TRENDU! MILICA TODOROVIĆ SE PODVRGLA ESTESKOJ OPERACIJI PA PROMENILA LIČNI OPIS: Ovo od nje niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

17.10.2020

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo od nje niko nije očekivao..

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

Naime, popularna pevačica Milica Todorović koja je konstantno u centru pažnje medija, što zbog veze sa poznatim glumcem Petrom Strugarom, pa burnim raskidom, što zbog viška kilograma koje je skinulau ekspresnom roku, ponovo je uspela da uzdrma naciju.

Juče je proslavila jubilarni 30.rođendan, priredila je glamuroznu žurku u prestonici, na kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica sa estrade. Proslava je trajala do duboko u noć, a slavljenica je sve raspametila svojom novom figurom kao i neviđenim stajlingom u kom je blistala kao najsjajnija zvezda sva u zlatu.

Jedan detalj je svima promakao, Milica Todorović je prvi put pokazala javnosti svoj novi savršeni nos. Ona je jedna od mnogih koja se pridružila trendu operacije nosa, te je svoj nosić sredila do maksimale, sad izgleda kao barbika.

Možete pogledati u prilogu ispod kako sada izgleda:

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Cici

17.10.2020 13:52

Nit' je smršala, nit' je operisala baburast nos! Ne širite dezinformacije!

Sommi

18.10.2020 05:57

Jbg nije ni čudo u kakvom smo stanju (Srbija) kad malo ,malo neko ili nešto ,,uzdrma,, naciju ..........ovi nazovi ,,novinari,, si katastrofa ,došli su do dna ,a nemaju obraza ni da se potpišu ispod ,,svog,, teksta ....sramota. !!!!

Ana

18.10.2020 07:03

Lupetate gluposti! Nije nista operisala