Jelena Karleuša žustro brani repera: Kriminalci koji prodaju tone lepo žive, a Rastu su razapeli zbog kilogram kokaina!

Autor:

Zabava

16.10.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša žustro je stala u odbranu repera Stefana Đurića Raste, koji trenutno boravi iza rešetaka zbog posedovanja marihuane i opojne droge skank, i istakla da kriminalci koji posluju s mnogo većim količinama droge žive lepo, dok je, s druge strane, reper iza rešetaka.

Foto: instagram.com/printscreen
Jelena Karleuša

Pružajući podršku Rasti da što pre pravno reši ovaj problem, naglasila je da izgleda zakon nije za svakoga isti, pa je reper u zatvoru, dok mnogo veći kriminalci od njega još uvek šetaju ulicom.

- Kada je reč o Rasti, jednom sam ga nakratko upoznala i smatram da je on dobar dečko, koliko sam čula, i dobar je otac. Kada je reč o marihuani, u Americi i mnogim zemljama na planeti marihuana je dozvoljena i legalizovana u medicinske svrhe i van njih - rekla je Jelena za medije i dodala:

- Jednog dana će verovatno i kod nas, dotad treba da se poštuje zakon. Smatram da se dvostruki aršini u ovoj zemlji definitivno slamaju na javnim ličnostima i običnim ljudima jer veliki kriminalci, zlikovci, ljudi koji prodaju na tone mnogo ozbiljnih opijata prolaze jako lepo, lepo žive, bez posledica, a jedan Rasta je razapet.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Stefan Đurić Rasta

Pevačka zvezda istakla je i da podržava legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

- Nadam se da će uspeti ovo pravno da reši, da će biti pametan i da više neće upadati u probleme. Generalno sam neko ko je apsolutno aporočan, a kad je reč o marihuani, ima tu neku medicinsku karakteristiku, pogotovo kod onkoloških pacijenata i ja se sa tom vrstom upotrebe, moram da kažem, slažem - objasnila je Karleuša.

RepublikaFoto: instagram.com/duskotosic
Duško ne želi da gleda moje fotke na Instagramu i gola sam najbolje obučena

Kao jedna od najstilizovanijih dama na javnoj sceni odvažna je kada je reč o provokativnim stajlinzima, a Karleuša je otkrila da li to smeta njenom suprugu Dušku Tošiću. - Kad malo bolje razmislim, uvek sam gola, a uvek najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena. Duško je odavno odlučio da ne želi da gleda šta kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena - našalila se Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading