(VIDEO) Pred njom je bila uspešna estradna karijera, finansirao je JEZDA, proglašena je za miss JUGOSLAVIJE, a onda nestala: Sećate li se Anči?

Autor: Republika.rs

Zabava

15.10.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedije su joj obeležile život.

RepublikaFoto: youtube.com/Tv Arhiva
Anči

Andrijana Dabetić zablistala muzičkoj sceni bivše Jugoslavije. Svojom pojavom na festivalu 1992. mngoima je zapala za oko. Nakon dve godine izabrana je i za najlepšu ženu nekadašnje države.

Andrijana nije mogla da svoju lepotu prezentuje i svetu zbog  nepogodne političke situacije tog vremena. Ipak, nastavila je muzičku karijeru, snimila šest albuma i zatim se povukla sa scene.

 

 

 

Ova lepotica posvetila se sinu i brizi o njemu nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njegov otac. Andrijana nikada javno nije otkrila identitet tog partnera.

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje… - rekla je Anči svojevremeno za "Svet".

Učestvovala je u rijaliti programu „Parovi 7“.  U to vreme spekulisalo se o njenom odnosu sa Jezdimirom Vasiljevićem, poznatijim kao "Gazda Jezda". Odmah po ulasku u luksuznu vilu rijalitija "Parovi", Anči je izjavila da nikada nije bila u vezi sa Vasiljevićem, već da joj je on samo finansirao karijeru. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading