"Hoću s tobom da đuskam" u novom zvuku: Luisov sin obradio Ivana Gavrilovića!

Autor:

Zabava

15.10.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Radio S" nastavlja sa najvećim radijskim projektom na Balkanu. Ovog puta "Zvezde pevaju zvezde" dolazi sa temom '90-ih, a priliku da najveće hitove donesu na nov I osvežen način imaće: Marko Louis, Lena Kovačević, Vladan Savić (Magla bend), Jelena Rozga i Ana Stanić.

RepublikaFoto: S media
Marko Louis

Prvi koji je "probio led" i otvorio petu sezonu projekta "ZPZ '90" je Marko Louis koji je obradio veliki hit „Hoću sa tobom da đuskam" koji u originalu izvodi Ivan Gavrilović.

- Odmah sam predložio ovu pesmu. Ušao sam u studio, nisam znao na šta će da liči i kako će da zvuči, ali mi se odmah taj prvi vibe činio odličan i baš mi se dopada i srećan sam kako je ispala. Nije izgubila taj neki vibe koji je Ivan još tada uneo u pesmu, a dobila je neki novi „mantil"- rekao je Marko gostujući na Radiju S.

Radio S želeo je da produži i prenese novi autentični zvuk najvećih hitova '90-ih, a zanimljivo je da je Marko pre 25 godina, kada je ova pesma izašla, imao samo deset godina:

-Tada sam živeo u Nemačkoj, ali do mene su stizale srpske pesme sa tadašnjeg Pinka i legendarne TV Palme. I kada nećeš da slušaš bombarduju te sa svih strana tom muzikom. Ove pesme se vrlo malo sećam, ali me oduševljava koliko je odskakala od tadašnjeg zvuka '90-ih. Zvuči kao tadašnji britanski i američki disko dens, a spot u liftu i danas izgleda vrlo moderno – kaže Marko i dodaje:

- Na snimanju spota, iako nisam u kondiciji, đuskao sam ceo dan. Kada su me producent i kostimograf pitali da li mogu da se igraju i zezaju sa mojim stajlingom, rekao sam da mogu da rade sa mnom šta hoće. Tako se ne bih obukao ni za kinđurijadu, ali na kraju je sve ispalo odlično.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading