(FOTO) SVI SE PITAJU GDE SU NESTALE NAJVEĆE GRUDI BALKANSKE! Jana ostala bez svog zaštitnog znaka, a evo i zašto! - BIĆETE U NEVERICI!

Autor: Alo

Zabava

14.10.2020

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ljudi gledaju i ne veruju..

Foto: instagram.com/janavip2011

Pevačica Jana Todorović uspela je uz pomoć dijete da svoju liniju dovede do savršenstva. Iako ističe da je jedva naterala sebe da počne sa dijetom, ostala je istrajna i ostvarila svoj cilj.

Hedonista sam i volim da pojedem kvalitetnu i ukusnu hranu. Kad sam nedavno stala na vagu, zaprepastila sam se. Shvatila sam šta moram da uradim, nabacila sam 20 kilograma! U tom trenutku imala sam 82 kilograda što je bilo previše - rekla je Jana pa nastavila:

-Drugarici sam rekla da ne znam da li ću uspeti da smršam, jer ne volim ograničenja. Ali, prihvatila sam izazov i krenula sa dijetom. Mnogo mi je teško palo da jedem samo kuvano, pa sam više puta htela da batalim sve. Ipak, izdržala sam, izbacila sam hleb, slatkiše, začinjenu i prženu hranu, meso jedem u malim količinama... A na tome sam ranije živela. Rezultate sam odmah počela da primećujem, za 3 meseca sam skinula 14 kilograma - rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading