Jedva ima svetlosti, velika rupa na krevetu: Elena Karić pokazala spavaću sobu i sve šokirala!

Autor:

Zabava

13.10.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizorom mnoge iznenadila!

RepublikaFoto: instagram.com/elena.karamankaric
Elena Karić

Dizajnerka nameštaja Elena Karić veoma je posvećena određenim spiritualnim ritualima, te u je skladu sa tim uredila i svoju spavaću sobu.

Naime, Elena je pokazala kako joj izgleda spavaća soba na Kosmaju, a ogromne bele zavese koje se vuku po podu privukle su veliku pažnju, baš kao i bračni krevet na kome je od napravljena rupa, te očigledno ona meditira baš ovde.

Svetlost jedva da prodire unutra, a na plafonu je luster sa kristalima.

Foto: instagram.com/printscreen
Elena Karić

Elena je gradsku vrevu i život u naseljima koja važe za najluksuznija u gradu zamenila životom u seoskom okruženju. Ona najviše vremena provodi u svojoj vikendici na Kosmaju, gde poseduje veliko imanje na kome izvodi rituale i uživa u prirodi. Kako je u nekoliko navrata istakla, boravak u prirodi daleko joj više prija od prestoničke gužve.

"Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava. Sve mi je tamo poznato i pripadajuće", rekla je ona u jednom od intervjua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading