Voli "neprskano", a koristi i hemiju: Rasta objavio koji lek konzumira - tablete nisu nimalo naivne

Autor:

Zabava

13.10.2020

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta često koristi marihuanu, zbog čega se trenutno nalazi u pritvoru. Poznati reper ovu činjenicu i ne krije jer na društvenim mrežama često postavlja objave u kojima javno ističe da voli da uživa u ovoj vrsti droge.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Stefan Đurić Rasta

Međutim, on je na Instagramu nedavno pokazao i lek koji, pretpostavlja se, koristi, jer nije najjasniji drugi razlog zbog čeka bi postavio fotografiju na kojoj se nalazi tabla tableta.

 

Rasta je lek pokazao u julu mesecu, istog dana kada je objavio i nekoliko momenata sa ćerkicom Tarom, iz malog bazena postavljenog na terasi stana na Vračaru.

Reč je o leku karbapin, a ono čemu služi nameće pitanje da li Rasta ima ozbiljan problem.

Foto: instagram.com/stefanrasta

Šta je karbapin?

Reč je o leku protiv padavice kao i nekih bolnih stanja kao što je neulralgija trigeminusa (bolno stanje lica), navodi se na internet stranicama.

 

Takođe, ističe se i da lekar ovaj lek može prepisati za lečenje određenih poremećaja raspoloženja kao što je manično-depresivna psihoza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading