Rep zvezda prolazi kroz pakao u zatvoru: Rastu maltretiraju i pevaju u pesme Ane Nikolić!

Autor: Kurir.rs

Zabava

10.10.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta, otkako je prošle nedelje osuđen na 30 dana pritvora zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge, glavna je tema u Centralnom zatvoru.

RepublikaFoto: Promo foto
Stefan Đurić - Rasta

Iako je napolju jedan od najpopularnijih muzičara, zatvorenicima i nije baš omiljen, te je prihvaćen i predmet je sprdnje i ismevanja među onima koji služe kaznu.

Zatvorenici konstantno zbijaju šale na Đurićev račun, a tokom dnevne šetnje u dvorištu zatvorske jedinice dobacuju mu "d**aj ga, Risto" (rima sa glisto, nebitan lik, prim. aut.), "gde su ti naduvani redovi" (dredovi, prim. aut.) i ironično mu pevaju pesme bivše žene Ane Nikolić.

Ovu vest je za domaće medije potvrdio jedan Rastin prijatelj. On kaže i da reper ne odgovara na provokacije, niti se obazire na zadirkivanja, ali da mu uopšte nije svejedno.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Pevaju mu Anine pesme

- Rastina majka je bila sa advokatom u poseti sinu u zatvoru. Donela mu je garderobu i sve što mu je potrebno za ličnu higijenu. Ženi uopšte nije bilo prijatno kad ga je videla u tom okruženju. To mu nije pokazala da se on ne bi osetio loše, ali tek joj je bilo teško kad je čula šta sve njen mezimac sluša i trpi u zatvoru. Osuđenici koji su godinama tu su nemilosrdni prema novim zatvorenicima, a Rasta uopšte nije prihvaćen. Pojedinci se šale na njegov račun, ismevaju ga i on sve to trpi u sebi. Nada se da će uskoro da izađe, jer je uložena žalba na odluku o pritvoru, i zato ne želi da upada u probleme. Inače, zdravstveno se dobro oseća, ali mu je teško bez marihuane, koju je navikao da uzima - kaže reperov drug.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Rasta

Još jedan Rastin prijatelj kaže da svi iz njegovog okruženja znaju kroz šta prolazi u zatvoru od drugih zatvorenika, ali da veruje da je jak i da će sve to izdržati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading