PREMIJERNO POJAVLJIVANJE PRED KAMERAMA: Ona je zamenila Jovanu i po prvi put vodila jutarnji program na Prvoj

Autor: Republika

Zabava

08.10.2020

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Tabaković pojavila se jutros po prvi put u ulozi voditeljke jutarnjeg programa. Ona je na tom mestu zamenila Jovanu Joksimović, a kako je najavljeno iz TV Prva, ona će se na mestu voditelja jutarnjeg programa smenjivati sa Marijom Savić Stamenić i Filipom Čukanovićem.

RepublikaFoto: printscreen
Marijana Tabaković

- Popularni jutrarnji program Prve televizije dobija pojačanje. Voditeljima Mariji Savić Stamenić I Filipu Čukanoviću će se od sutra pridružiti Marijana Tabaković koja je do ove promene uređivala i povremeno vodila poznat porodični magazin "150 minuta". Publiku je tada oduševila svojim šarmom, neposrednošću, toplinom ali i lepotom kojom zrači. Nova energija očigledno je prijala gledaocima stoga i nije iznenađujuća odluka da osim uredničke, Tabakovićeva preuzme i voditeljsku poziciju u jutarnjem programu - navedeno je u zvaničnoj najavi na instagram profil.

Marija je jutros debitovala na malim ekranima, a mnogi su primetili jedan detalj - da ima skoro identičnu frizuru kao bivša voditeljka TV Prve.

Podsetimo, popularni voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević pre mesec dana dobili su otkaz na TV Prva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading