KASKADER ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: UHAPŠEN UROŠ ĆERTIĆ!

Autor: Kurir.rs

Zabava

07.10.2020

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji srpski kaskader Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra zbog posedovanja oružja i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Uroš Ćertić

Jedan od naših najtraženijih glumaca za ekstremne scene u filmovima završio je iza rešetaka pre nepune dve nedelje, prenosi "Kurir".

Bivšeg učesnika "Velikog brata", "Parova" i "Zadruge" naš izvor video je u pritvoru pre nekoliko dana, kada mu je u posetu došao stariji muškarac, za koga se pretpostavlja da mu je otac. Uroš se prilikom razgovora s tim čovekom ponašao sasvim normalno, tvrdi naš izvor, ali dodaje da je bilo primetno da je nervozan. Međutim, uprkos tome, kaže da je sasvim pristojno razgovarao, nije bio bahat niti bezobrazan.

Foto: Privatna arhiva
Uroš Ćertić

Iako gotovo nikome od ljudi bliskih kaskaderu i onih s kojima je bio u rijalitiju nije poznato da je završio iza rešetaka, uspeli smo nezvanično da saznamo o čemu je zapravo reč. Kako kažu naši izvori, razlog zbog kojeg je policija lišila slobode Uroša jeste navodno nelegalno posedovanje pištolja. On nije uspeo da nam odgovori na više pitanja i detalja o njegovom hapšenju, ali nam je rekao da je kaskaderu istražni sudija Višeg suda odredio zadržavanje do 30 dana. Tokom istrage biće urađeno veštačenje oružja, kao i prikupljanje drugih dokaza i saslušanje svedoka. Takođe, ono što je pouzdano tačno jeste da se to desilo krajem prošlog meseca, što potvrđuju i društvene mreže, na kojima je Ćertić poslednju fotografiju objavio 29. septembra.

Urošu će biti suđeno prema Zakonu o oružju, donetom 1. juna 2017. godine. Za posedovanje naoružanja u ilegalnom posedu predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading