Nikad surovija Tanja Savić: Dušan je loš otac ili je u kazinu ili se ku*va!

Autor:

Zabava

08.10.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je isplivao snimak na kom Dušan Jovančević, suprug Tanje Savić, lumpuje i provodi se do sitnih sati sa zanosnom plavušom, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Foto: e-stock/Aleksandar Nalbantjan
Tanja Savić

Pevačica nije nimalo iznenađena zbog ovakvog ponašanja supruga, koji je odveo sinove u Australiju bez njenog znanja, zbog čega ona već mesecima živi u agoniji.

- Nisam baš začuđena tim video-snimkom zato što sam očekivala da će se tako ponašati, to jest imala sam i neke dojave da je on izlazio, pio, čak i da je išao u kazino. Viđen je po kazinima mnogo puta. Ostavljao je decu kod kuće sa bakom, pa se vraćao u grad, gde bi celu noć lumpovao, a onda bi spavao ceo dan - rekla je Tanja za medije i dodala:

RepublikaFoto: Blic.rs/printscreen
Dušan u zagrljaju plavuše

- Meni bi kada se čujemo pričao drugu priču. Kako je on brižan otac, vodi decu na boks i tako dalje. Sve je to baka radila, vodila decu na treninge na plus 32 stepena, i to autobusom. On je loš otac, nije imao vremena da ih odveze kolima. Ne znam stvarno šta taj čovek radi. Uostalom, to mene uopšte ne treba da zanima. Mene samo deca zanimaju, zanima me ko se brine o njima, kako su, a on da li je sa devojkama celu noć ili u kazinu, briga me.

Nije zaposlen, dolazi kući u šest ujutru pijan

Tanja je progovorila o planovima, porodici i kako se bori sa trenutnom situacijom i time što je toliko dugo razdvojena od dece.

- Jedino šta mogu da kažem jeste da ja ovo od svog i dalje zakonitog supruga nisam očekivala i u najluđim snovima. To da će mi uskratiti i zabraniti svaki kontakt s decom. Isključivao je telefone, najduže što ih nisam čula jeste deset dana. Ne mogu da dođem do dece, to me ubija, ali eto, kažu da se tužan čovek smeje, to je hrabrost. Nije zaposlen, dolazi kući u šest ujutru pijan - rekla je Tanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Toma

09.10.2020 06:41

Tanja je još lošija majka. Više od 6 meseci nije videla sinove. Nije im slala novac za izdržavanje. Nije otišla kod njih. Samo želi da ih čuje a otac da ih hrani i neguje.

Srba

09.10.2020 07:17

Tanja je loša majka ili je u kazinu ili se skita!

Čeda

09.10.2020 07:26

Ni Tanja nije nikada kod kuće.