(FOTO) OPČINJAVAJUĆI PRIZOR: Sevnulo međunožje Lidije Vukićević, GLUMICA POKAZALA VIŠE NEGO ŠTO JE HTELA!

Autor: srbijadanas.rs, Republika

Zabava

07.10.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo je pojačanje u popularnu domaću telenovelu "Igra sudbine". Lidiju Vukićević publika nije imala priliku da dugo da gleda na TV ekranima, a sada je taj propust poništen.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Lidija Vukićević

Glumica je zablistala na malim ekranima u ulozi ministarke Mileve Tankosić, a  nema sumnje da će ova uloga kod gledalaca ostaviti opčinjavajući efekat poput onoga koji je Lidija izazvala u roli Violete Popadić u "Boljem životu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja prva epizoda ?????? #igrasudbine @custic.s

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Oct 6, 2020 at 12:46pm PDT

Vukićevićeva je prilikom prvog pojavljivanja u seriji pokazala apsolutno sve dobar izgled, izvajana figura, duge noge, bujne grudi, ali i onu očaravajuću glumačku izvedbu i stav na koji smo navikli.

 

Telohranitelj Ade Kanački (Milice Milše) Vukašin Suvobrk, koga tumači Slobodan Ćustić, sastaje se sa ministarkom Milevom, bivšom učenicom, koja tom prilikom uz humorističan efekat, ali i erotičan stav pokušava da zavede starog profesora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading