Pevačica i pukovnik policije prevarili naciju: Ljupka zbog pesme inscenirala tuču sa pukovnikom!

Autor:

Zabava

07.10.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal o kome mediji bruje otkako je Ljupka Simić pukovniku policije Dragiši Simiću ispred zgrade u kojoj su zajedno živeli polupala automobile i posekla ruku jer je navodno otkrila da je vara sa tri devojke dobio je epilog, i to ni manje ni više nego u pesmi.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ljupka Stević i Dragiša Simić

Naime, pevačica je, kako Srpski telegraf otkriva, s ljubavnikom, s kojim je čitavu deceniju, inscenirala tuču s pukovnikom i dobila odličan marketing za nov projekat koji je, kao i obično, finansirao niko drugi do sam Simić.

- Ljupka i njen oženjeni partner su sve lepo osmislili kako bi pevačica koja je više od 10 godina na sceni konačno dobila reklamu koja će je vinuti u zvezde. Po povratku iz Crne Gore, gde su zajedno uživali, ona je napravila čuveni skandal o kome se i dalje priča. Iako su oboje u medijima istupili sa svojom verzijom tragikomične priče i čak završili pred sudom kako bi sve ispalo što verodostojnije, ipak je sve dobro osmišljena farsa za široke narodne mase. To se odmah moglo primetiti i po Simićevim izjavama da je, uprkos svemu, odnosno polupanim automobilima i javnom sramoćenju, on neće teretiti ni za šta - priča izvor Srpskog telegrafa i nastavlja:

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Dragiša Simić

- Iako je od prvog dana u njihovim pričama bilo raznih nelogičnosti koje su ukazivale da samo žele da skrenu pažnju javnosti, kada je Ljupkina pesma "Ne stidim se" (sa sada već dobro poznatim nastavkom fraze iz skandalozne noći "ali sramota me je") sa propratnim spotom ugledala svetlost dana, postalo je jasno da je sve unapred izrežirano. Teško da je u tako kratkom roku ucveljena ljubavnica mogla bol i tugu da pretoči u pesmu, kao što nakon svega Stevićeva pokušava da ubedi javnost. U prilog svemu ide i to što je pukovnik policije u međuvremenu viđen na Ljupkinim nastupima koje je, uprkos situaciji sa koronavirusom, ona već uveliko počela da zakazuje i to sa mnogo jačom cenom od one koju je imala pre navodnog incidenta - zaključuje naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ljupka Stević

Podsećamo, Ljupka Stević je 16. septembra Dragiši Simiću demolirala dva automobila navodno jer je saznala da ju je varao. Prevaru je otkrila tako što je prethodno u automobil postavila uređaj za prisluškivanje, pa je čula njegove razgovore s devojkom koju je, kako je kasnije tvrdila, zvao u vikendicu na Avali, gde ima i bazen. Kada mu je otkrila da ga je prisluškivala, Dragiša ju je navodno slagao da nije pričao ni sa kim, te je i obrisao sve pozive iz telefona. E tada se Ljupka iznervirala, pa je izvršila akciju na parkingu, gde je ciglom lupala automobile, izbušila gume i razbila staklo. Pošto se prilikom divljanja i povredila, završila je na VMA.

Pohvalila se i trudničkim stomakom

Pevačica sve vreme u javnosti potencira i na tome kako želi da se ostvari kao majka, a u spotu za novu pesmu pojavila se sa stomakom do zuba, na osnovu čega su mnogi zaključili da na ovaj način možda želi da objavi i da je trudna.

U njenom slučaju ništa nas više ne može iznenaditi.

Niko je nije hteo, a sad pomama za njom

Iako se dugo bavi pevanjem, Ljupka Stević je poznata po tome što je uglavnom pevala na privatnim proslavama, i to pretežno onim koje joj je organizovao Simić.

Međutim, sada se situacija promenila, pa je preko noći postala jedna od najtraženijih pevačica upravo zbog skandala usled kog je dospela u žižu javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ja

07.10.2020 06:17

A on je general!?

Toma

07.10.2020 08:09

Prevaranti. Sramota za oboje.

kole

07.10.2020 22:34

General zaslužuje unapređenje.