ROMANA O HAPŠENJU U AUSTRALIJI: Policajci su upali u sobu i povikali - "OVO JE PRETRES"! BILA SAM U ŠOKU

Autor: Mediji, Republika

Zabava

06.10.2020

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romana Panić danas se obratila medijima povodom pljačke koju je izvršila u Australiji, kada je sa dečkom Filipom Mrkajićem krala novac sa bankomata.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Romana Panić

Romana je na konferenciji za medije rekla da, prema njenim tvrdnjama, nije kriva, ali da je pred sudom u Australiji priznala da je izvršila ovo krivično delo, jer ju je tako savetovao advokat, kao i da je odslužila kaznu. Pevačici su se ruke sve vreme tresle.

- Usled dobijanja vize, korona divlja, zatvaraju se sve granice i ja ostajem u Australiji. Posle izvesnog vremena, jednog dana u hotelskoj sobi spremala sam se da izađem u šetnju, samo su se otvorila vrata. Bila su dva detektiva, dva policajca sa značkama, pištoljima i rekli su: "Ovo je pretres sobe". Ja sam doživela ogroman šok, počela sam da se tresem i čekala šta će da se desi. U sobi su pronađeni neki dokazi vezani za to krivično delo, između ostalog tu je bio jedan kompjuter, i tu su bile neke kartice. Ja sam rekla da nemam ništa s tim, kao i moj partner koji je pokušao da me zaštiti, govoreći da nemam veze sa tim i da se bavim potpuno drugačijim poslom, na šta su oni odgovorili da znaju da sam ja popularna pevačica, što me je začudilo - pričala je, pa nastavila:

- Zakoni u Australiji su takvi da kada priznate delo pola vam se prašta, tako da sam ja na predlog advokata priznala krivicu - navela je Romana.

- Sliku aparata sam imala jer je to poručila prijateljica. Znam te detalje, ali neću da ih otkrivam jer mislim da to nije relevantno sada. Aparat ne služi za snimanje kodova na bankomatu, ne znam čemu služi, ali izgleda kao čitač kartica. Ja sam znala o čemu se radi, ali ja se nisam bavila time, međutim po njihovim zakonima ja sam saučesnik.

 

 

Podsetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. 

 
RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svedoka, prepiske iz telefona pevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično delo, što su oni i učinili, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gde su došli pre pandemije korona virusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bg

06.10.2020 14:00

Jednom lopov uvek lopov.