"Ona je lepa, zašto da ne": Edo se oglasio nakon Zilhinog porno-snimka!

Autor:

Zabava

02.10.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se intimni snimak ženske osobe za koju korisnici istih tvrde da je Zilha Karišik, bivša žena Edisa Fetića, učesnika "Zadruge 3" o čijoj javnoj prevari je brujala nacija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Edo i Zilha

Na pomenutom snimku pojavljuje se ženska osoba koja se snima u kupatilu, dok se na samom početku snimka vide njene gole grudi.

Mnogi korisnici društvenih mreža tvrde da je u pitanju Zilha, te ovaj video dele neverovatnom brzinom.

Podsetimo, Edis je Zilhu varao sa zadrugarkom Draganom Mitar još pre ulaska u rijaliti "Zadruga 3", da bi potom aferu nastavili i pred kamerama i milionskim auditorijumom.

Nakon objavljivanja snimka oglasio se i Edo i potvrdio da na snimku jeste Zilha i da je pomenuti video slala njemu dok su bili u ljubavi.

Foto: Printscreen
Zilha Fetić

- Snimak je poslat meni naravno, dok smo bili u ljubavi. Naravno da se ne stidim snimka, nemam ideju odakle je dospeo u javnost, jer je ona osoba koja se javno ne eksponira i nije imala potrebu za tim. Ona je lepa žena, ima i te kako šta da pokaže i mislim da u 21. veku nema žene koja to ne šalje svom partneru - poručio je Edo za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading