(FOTO) SLOBA VASIĆ POSTAJE OTAC! Pevač i njegova verenica objavili pol bebe: CEO ŽIVOT SANJAM OVAJ TRENUTAK!

Autor:

Zabava

01.10.2020

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Vasić i njegova verenica Jelena Karagić zvanično su saopštili da čekaju bebu, tako što je folker objavio video snimak na svom Instagramu.

Foto: Instagran screenshot

Naime, Sloba je sa svojim pratiocima podelio trenutak kada su saznali da Jelena nosi devojčicu. Pevač nije krio oduševljenje što će dobiti ćerku, pa je tako odmah počeo da skače i diže ruke u vis. 

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

“Ja sam najsrećniji čovek na svetu! A sada to, Bogu hvala, mogu da podelim sa vama! Moj san se ispunio! Moj san je ispunila ona! Sunce moje, hvala ti za ovu radost. Ceo život sanjam obaj trenutak. Najlepša moja trudnica na svetu. Veoma prijatno iznenađenje! Nakon što smo sanali da je sa genetskim zdravljem naše bebe sve u redu, što nam je i bilo apsolutno najvažnije, na kreativan način nam je saopšten pol naše bebe. A, kojeg pola je beba, pogledajte u videu”, napisao je on, dok su se u komentarima nizale čestitke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading