Nekada razuzdane i raskalašne pevačice glume smernost, pa počele da se zakopčavaju do grla: Izbacivale bradavice i gu*ice, a sad se prave fine!

Autor:

Zabava

02.10.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge pevačice sa domaće estradne scene nekada su pred publiku izlazile polugole i sve atribute pokazivale na izvolte, dok danas pokušavaju da promene tu sliku u javnosti, pa su počele da se zakopčavaju do grla.

RepublikaFoto: printskrin

Naime, sada nose znatno duže i elegantnije suknje i haljine, dok su šortseve skoro izbacile iz upotrebe.

Dekoltei se sve ređe mogu videti jer grudi izlažu tek u specijalnim prilikama, kao što su crveni tepih, snimanja novogodišnjih programa ili slikanja za editorijale. Možda je najezda obnaženih starleta uticala na ovu veliku promenu kod poznatih pevačica, pa su rešile da povuku crtu i naprave razliku, bar kada je izbor garderobe u pitanju.

 Njihovi dekoltei se ređe mogu videti u javnosti, a ranije sve bilo na izvolte

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Viki Miljković

Viki Miljković karijeru je započela kao opuštena devojka, mršavica iz komšiluka, a publika je pamti još iz vremena kad je pevala hit "Koka-kola, marlrboro, suzuki", u kome je bila apa-drapa obučena.

 

 

 

Nekoliko godina kasnije shvatila je da stas i dobar glas nisu dovoljni da bi se probila na javnoj sceni, te su je stilisti uzeli pod svoje i ona je ubrzo postala seks-bomba.

Sa albumom "Crno na belo" bila je više nego provokativna, a tako se pojavljivala i na nastupima. Viki je danas mama tinejdžera i više ne preferira izazovne stajlinge, štaviše, zakopčana je do grla.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Sanja Ðorđević

Sanja Ðorđević je i na samom početku, dok je karijeru gradila u ZAM produkciji, bila jedna od smernije obučenih pevačica.

Međutim, dvehiljaditih i ona kreće da puca na kartu seksepila i šeta kratke šortsiće, ali i dekolte do pupka. Ona je i na nastupima počela da pravi haos, vijala se oko šipke i bacala na pod. Pesma "Seks kolekcija", koju je izdala 2008, bila je vrhunac njene razuzdanosti i forsiranja golotinje.

Sanja i danas ume da se pojavi u šortsu i miniću, te dubokom dekolteu, ali ne kao nekada.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Tekst potpisa

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je na sceni od tinejdžerskih dana i svi je pamtimo kao slatku devojčicu iz "Muzičkog tobogana", gde se godinama pojavljivala. Sa pesmom "Laži me" pokazala je da je stasala u veoma seksepilnu devojku, a sa "Malim signalima" postala je san svakog muškarca. Ona je tokom cele karijere svesno igrala na seksepil, te njoj manjak garderobe dođe kao dobar dan. Na nastupima su joj sevale i grudi i međunožje, ali to sve ide u rok njene službe.

Nataša je i dalje provokativna, ali danas nastoji da to bude umereno i umiveno nekom stilizovanom formom.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Ana Nikolić

Ana Nikolić se, između ostalog, na estradu probila i golotinjom. Naime, njene obnažene fotke isplivale su baš kad je izdala prvi album. Ona je davala maksimum od sebe i po diskotekama. Mediji su maltene svake nedelje objavljivali slike bradavica, koje su sevale čak i na TV gostovanjima, a ne samo u trenucima zanosa na nastupima. Anini šortsevi se nisu mnogo razlikovali od donjeg veša i delovalo je kao da joj uvek manjka materijala. Pošto je danas mama jedne devojčice i stil se dosta promenio. Očito da ima i drugih načina, osim golotinje, da pokaže zavidnu figuru, koju je teškom mukom povratila nakon ogromnog viška kilograma, koji joj je ostao nakon porođaja.

RepublikaFoto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika

Sandra Prodanović poznatija kao Sandra Afrika estradnu karijeru započela je kao igračica na splavovima i u diskotekama, a kada je postala pevačica, još dugo je negovala imidž igračice.

Ona se po klubovima pojavljivala kao da ide na trening, a postala je prepoznatljiva po zategnutoj i uvek obnaženoj zadnjici. Svesna da masu pali golo meso, ona se trudila da upravo to prezentuje i prodaje publici, koja je u njenom slučaju pre dolazila da je gleda nego da je sluša na nastupima. Međutim, čak je i Sandra danas potpuno druga osoba. Nema skidanja niti pokazivanja kao nekada. Ona se još potrudila da sa raznih sajtova i foruma budu sklonjene njene golišave fotke.

RepublikaFoto: instagram.com/selmabajrami.star

Selma Bajrami

Selma Bajrami karijeru je započela kasnih devedesetih, baš u vreme kada je na estradnoj sceni vladalo opasno turbo-folk rasulo. Iako raskošnog glasa, ona je morala da se dovija da nekako dođe do publike. Na sceni je uvek bila polugola, njene promotivne fotke za albume su takođe bile veoma izazovne, a i proslavila se pesmom "Kakvo tijelo Selma ima", u kojoj takođe potencira na fizičkim atributima. Na nastupima se neretko pojavljivala bez brushaltera, a kako se u međuvremenu porodila, Selmina linija više nije kao nekada, pa je samim tim morala da menja i stil. Jedino što je zadržala od pre jeste treskanje na sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading