Georgiev šokira u doba korone: Vlado pravi koncert uprkos 42.262 preminulih u Makedoniji!

Autor:

Zabava

30.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlado Georgiev ponovo šokira javnost objavljivanjem najave za dva koncerta u Makedoniji u restoranu "Mosh" u jeku epidemije koronavirusa.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Vlado Georgiev

Uprkos alarmantnim podacima ministarstva zdravlja, crnogorski kantautor oglušio se na savete struke, te sa timom najavljuje nastupe u petak i subotu u prostoru koji nema velike smeštajne kapacitete, te, kao takav, iziskuje da pevač nastupi u zatvorenom prostoru.

Povećan rizik održavanja ovakvog tipa koncerta očigledan je s obzirom na statističke podatke zaraženih u Crnoj Gori, odakle on i dolazi u makedonsku prestonicu. Crna Gora je u nedelju registrovala rekordan broj od 3.208 aktivnih slučajeva obolevanja od koronavirusa, odnosno 509 obolelih na 100.000 stanovnika, objavile su tamošnje zdravstvene vlasti.

U Srbiji su vlasti uvele i drastične korake kako bi sprečili masovno obolevanje srpskih turista koji su se uputili u zemlju iz koje je poreklom Georgiev jer je od njih 11.000 čak više od 100 ljudi osetilo simptome koronavirusa po povratku u maticu.

RepublikaFoto: instagram.com/vlado.georgiev.fan._
Vlado Georgiev

Alarmantni podaci, prema rečima korisnika društvenih mreža, govore o neodgovornosti pop pevača koji i u momentima najveće opasnosti po zdravlje posetilaca ne odustaje od zamisli da pravi ni manje ni više nego koncert.

U Severnoj Makedoniji situacija je takođe alarmantna jer je samo u jednom danu broj umrlih od KOVID-19 na dnevnom nivou uvećan na 179, a ukupno je obolelo 5.895 osoba, a od početka epidemije obolelo je preko 42.262 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
misterNO

30.09.2020 06:07

Jok! Ja mislim da je u Severnoj Makedoniji umrlo 1.326.157!!! Nije ostao ni jedan Makedonac!..:)))